We merken dat er problemen zijn tijdens de onderhoudswerken aan onze website. Daarom schakelen we terug naar de vorige versie, waarbij je moet inloggen met je oude login. Indien je niet kan bestellen, stuur gerust een mail naar info@belprinto.be. Onze excuses voor dit ongemak!

Ontdek onze verschillende papiersoortenKeuzehulp | 30-01-2019

Om het voor jou gemakkelijker te maken, selecteerde Belprinto voor onze producten een uiterst zorgvuldig assortiment kwalitatieve papiersoorten, gaande van een standaarduitvoering tot papier met een luxueuzere uitvoering of met een duurzame insteek. Elke papiersoort bieden wij aan in verschillende papiergewichten waardoor je telkens je favoriete papiersoort kan kiezen, ongeacht het product  dat je wenst te bestellen.

Onze voornaamste papiersoorten zijn:

  • Velijn wit/naturel: Glad, soepel en wit luxueus papier. Verkrijgbaar in zeer uiteenlopende grammages en bekend op de website als Munken Polar voor de witte variant met 4 op 5 witheid en Munken Pure voor de naturel variant, witheid 2 op 5.

  • Gevergeerd wit: Wit papier met een grovere structuur doordat telkens een lijn doorheen het papier loopt en een patroon gaat vormen. Deze structuur werd aangebracht tijdens het productieproces. Deze papiersoort heeft een nog luxueuzere uitstraling dan Velijn papier.

  • Gevergeerd naturel/wit: Elegant papier in gebroken wit of volledige wit met een luxe uitstraling dat door de aanwezigheid van een persing, een visuele en tactiele aantrekkingskracht heeft. Bekend op de website als Conqueror Oyster (Naturel) en Conqueror Diamond White (Wit).

  • Eco-friendly: Ecovriendelijk en duurzaam gerecycleerd papier. Bekend op onze website als Circle Silk.

  • Offset wit: Standaard wit papier met een witheid van 5 op 5 en een zeer egale structuur. Bekend op de website als Maxi Offset.

  • Offset laser: Een FSC gestreken offset papier, geschikt voor nabewerking met laserprinters op kantoor. Bekend als Soporset Preprint op onze website.

  • Maco: Machine coated of gestreken papier. Dit papier wordt tijdens het productieproces voorzien van een of meerdere strijklagen waardoor het papier een glanzend karakter krijgt. Er zijn drie standaard varianten: maco gloss (glanzend), maco silk (halfmat) of maco mat (mat). Gestreken papier geeft doorgaans betere drukresultaten. Gekend op de website onder de naam Magno silk/gloss/mat.

  • Maco mat opdikkend: Een extra stevig mat wit papier waarop mooi uitdrukken van foto's verzekerd is. Op de website te vinden als Périgord.

  • Enkelzijdig/dubbelzijdig sulfaatkarton: Een gaaf, veerkrachtig en sterk wit karton met een strijklaag aan één of twee zijden. Bekend op de website als Invercote G (Enkelzijdig) en Invercote Creato (Dubbelzijdig).