Geniet van gratis verzending op al je bestellingen! 

Belprinto by Graphius: Over Ons

Belprinto is het online bestelplatform van Graphius, een toonaangevend producent van drukwerk met een sterke specialisatie in boeken, catalogi en magazines. Graphius is dan ook een voortrekker om met Belprinto luxueus en kwalitatief drukwerk aan te bieden dat je bovendien snel en op een gebruiksvriendelijke manier online kan bestellen.

Deze ‘online drukkerij’ kadert volledig binnen de lange termijnvisie van de drukkerijengroep Graphius. ‘Wij investeren steeds in innovatieve toepassingen zodat we ons bedrijf verder kunnen uitbouwen en klaarstomen voor de verre toekomst”, meent CEO Denis Geers. “Belprinto maakt voortaan deel uit van dit verhaal waarbij we ons nu dus ook kenbaar maken op een online niveau”.

Denis Geers - CEO
"We willen onze klanten hetzelfde gevoel geven als dat ze een bestelling plaatsen bij een traditionele drukkerij. Onze exceptionele service die daarbij hoort, ervaren ze nu ook online via Belprinto".

De kracht van papier

Als offline drukkerij blijft Graphius sterk geloven in de toekomst van papier. “Wij hebben ook de evolutie gezien in de voorbije 10 à 15 jaar waarbij heel wat papieren producten verdwenen of sterk verminderd zijn in aantal”, zegt Denis Geers. “De producten waarmee we bij Graphius actief zijn, zoals boeken, catalogi en magazines, hebben daarentegen mooi standgehouden en dat zal ook zo blijven in de toekomst”.

Een mentaliteitswijziging bij de gebruiker, die nu ook duurdere producten online durft te bestellen, en de technologie die nu op punt staat, vormden samen genoeg redenen om Belprinto boven de doopvont te houden.

Premium drukwerk met een hogere toegevoegde waarde

Voortaan kies jij op welke manier je je drukwerk wenst te bestellen. Dit kan op traditionele wijze of via het gebruiksvriendelijk en toegankelijk online portaal dat toelaat om op een open en transparante manier het drukwerk te bestellen dat jij wenst. Mocht je tegen problemen aanlopen tijdens het online bestellen dan staat een medewerker van onze online klantenservice voor je klaar om je verder te helpen. "We geloven er sterk in dat we met dit platform toch een heel ruim deel van wat nu via een traditionele weg verloopt, online kunnen opvangen. Zonder dat we hiermee afbreuk doen aan de service”, vindt Denis Geers. "Ook de kwaliteit van het eindresultaat verschilt niet, ongeacht je nu on- of offline een bestelling plaatst". 

De focus van Belprinto ligt bovendien op Premium drukwerk of high-end drukwerk met een hogere toegevoegde waarde. “Klanten die bij Belprinto online bestellen bieden wij een optimale service aan die zij nergens anders online ervaren. Vergelijk het met de luxe die je gewaarwordt in een vijfsterrenhotel”.

Service en kwaliteit

“Omdat Belprinto gegroeid is vanuit de traditionele drukkerij, hebben wij alle mogelijke kwaliteitscontroles en -systemen in huis om aan alle vereiste normen en eisen te voldoen”, gaat Denis Geers verder.” Ook het ‘human capital’, dat de kwaliteit beoordeelt bij Graphius, wordt ingezet voor onze ‘online drukkerij’. “Dat maakt dat we op vlak van service en kwaliteit de Graphius waarden alle eer aandoen en waar maken wat we verkopen”.

Belprinto biedt jou een full service aan waardoor je ook voor al jouw mainstream drukwerk zoals flyers, folders, naamkaartjes, enz. bij ons terecht kan en dit met dezelfde hoogwaardige afwerkingsgraad zoals je die al gewoon bent bij Graphius.