Momenteel gratis verzending! 

EcologischeDrukkerij

Ruim 90 JaarErvaring

GrootsteOnline Aanbod

PersoonlijkeService & Advies

Visitekaarten Drukken Bij Belprinto

Op zoek naar visitekaarten die het verschil maken? Bij Belprinto bieden we tal van mogelijkheden om jouw visitekaarten te doen opvallen in de massa. Van eenvoudig en budgetvriendelijk tot luxueus en volledig gepersonaliseerd, wij zorgen voor een excellente afwerking en garanderen visitekaarten mét impact.

Unieke afwerkingen voor jouw visitekaarten

Foliedruk, blinddruk, spot UV, ... We kunnen niet voor niets meer dan 250 miljoen unieke combinaties aanbieden op Belprinto.be. Ook jouw visitekaarten kunnen op tal van manieren afgewerkt worden. Met foliedruk in verschillende kleuren geef jij jouw visitekaarten een rijkelijke afwerking. Met blinddruk benadruk je de tactiele ervaring van drukwerk. En met spot UV zet jij jouw logo extra in de verf. Personaliseer jouw visitekaarten zoals jij het wil!

We helpen je graag verder

Laat je niet afschrikken door ons ongelofelijk aanbod. Tijdens het configureren van je product vind je zowel tooltips als begeleidende icoontjes die je helpen bij de keuze. Nog advies of hulp nodig? Onze klantenservice helpt je graag verder via de telefoon, email, of chat.

Praktisch

Wat is de levertijd van visitekaarten?

Om de precieze levertijd van jouw ontwerp te weten stel je best zelf je product samen via onze configurator. Daar krijg je na het selecteren van keuzes zoals formaat, bedrukking en aantal meteen de prijs en leverdatum te zien.

Optionele afwerkingen en de keuze offset of digitaal hebben veruit de hoogste impact op de levertijd. Visitekaartjes met folie of blinddruk bijvoorbeeld duren standaard 1 of 2 dagen langer dan zonder deze opties afhankelijk van de oplage. Als het snel moet gaan kies je ook best voor digitaal in plaats van offset.

Hoe lever ik mijn bestand aan?

Om zeker te zijn van de opmaak van je bestand download je best onze aanleverspecificaties. Je kan ook steeds terecht bij onze veelgestelde vragen of onze klantenservice.

Controleren jullie mijn bestand?

Standaard controleren we bij je bestelling of wat je bestelt hebt op Belprinto ook overeen komt met het bestand die je ons aanlevert. Indien je liever een technische controle hebt van je bestand kan je kiezen voor de optie "Extra file controle" op het einde van je bestelling.

Wat als mijn bestand fouten bevat?

Zowel bij onze standaard controle als de "Extra file controle" koppelen we terug naar de klant. We brengen je op de hoogte van wat we opgemerkt hebben tijdens onze controle en geven je de kans om een nieuw bestand aan te leveren. Geen gedoe met verkeerd gedrukte bestanden meer dus.