Momenteel gratis verzending! 

EcologischeDrukkerij

Ruim 90 JaarErvaring

GrootsteOnline Aanbod

PersoonlijkeService & Advies

Jouw flyer laten drukken bij Belprinto

Flyers en folders zijn de basis van elke goede marketing strategie. Een gepersonaliseerde boodschap van jouw bedrijf, evenement of aanbieding in een leuk meeneem formaat.

Laat je begeleiden door onze configurator of schakel snel even de hulp in van onze klantendienst voor advies of technische hulp.

Praktisch

Wat is de levertijd van flyers?

Om de precieze levertijd van jouw ontwerp te weten stel je best zelf je product samen via onze configurator. Daar krijg je na het selecteren van keuzes zoals formaat, bedrukking en aantal meteen de prijs en leverdatum te zien.

Optionele afwerkingen en de keuze offset of digitaal hebben veruit de hoogste impact op de levertijd. Als het snel moet gaan kies je ook best voor digitaal in plaats van offset.

Hoe lever ik mijn bestand aan?

Om zeker te zijn van de opmaak van je bestand download je best onze aanleverspecificaties. Je kan ook steeds terecht bij onze veelgestelde vragen of onze klantenservice.

Controleren jullie mijn bestand?

Standaard controleren we bij je bestelling of wat je bestelt hebt op Belprinto ook overeen komt met het bestand die je ons aanlevert. Indien je liever een technische controle hebt van je bestand kan je kiezen voor de optie "Extra file controle" op het einde van je bestelling.

Wat als mijn bestand fouten bevat?

Zowel bij onze standaard controle als de "Extra file controle" koppelen we terug naar de klant. We brengen je op de hoogte van wat we opgemerkt hebben tijdens onze controle en geven je de kans om een nieuw bestand aan te leveren. Geen gedoe met verkeerd gedrukte bestanden meer dus.

Girl in a jacket