Geniet van gratis verzending op al je bestellingen! 

Zeg het met een bedankingskaartjeKaarten | 13-04-2019

Er zijn heel wat momenten waarbij een bedankingskaartje van pas kan komen. Zowel op persoonlijk als professioneel vlak. Bijvoorbeeld na afloop van een event of een feest, maar ook om je leveranciers eens te bedanken voor de samenwerking of gewoon zomaar. Een dergelijk gebaar zal altijd op prijs gesteld worden door de ontvanger.

Een persoonlijke vormgeving of professionele uitstraling? Jij bepaalt hoe jouw kaartje eruitziet, niet alleen door het ontwerp, maar ook in de uitvoering.

Bij Belprinto ben je zeker van kwalitatief drukwerk. Je afbeelding wordt consistent en kleurecht weergegeven, ongeacht je kiest voor het drukken van bedankingskaarten in quadri of PMS-kleuren.

Voor professionele doeleinden kan je je huisstijl of logo extra benadrukken door een 3d-effect met letterpress of een laagje UV-spotlak waarbij bepaalde delen van je kaartje geaccentueerd worden. Met afgeronde hoeken geef je een extra dimensie aan je kaartje en vermijd je ook kapotte of gekreukte hoekjes.

Wil je een bijpassende omslag en deze eventueel ook bedrukken met je gegevens of opmaken in jouw gepersonaliseerde huisstijl? Dat kan! En we gaan zelfs nog een stapje verder door ook de bedeling of distributie van je bedankingskaartje uit te voeren. Handig toch? Bestel snel jouw bedankingskaartjes bij Belprinto.