Geniet van gratis verzending op al je bestellingen! 

Wat staat er op jouw menukaart? Kaarten | 13-04-2019

De menukaart in een restaurant of horecazaak maakt deel uit van de beleving in de zaak. Het is dan ook belangrijk dat deze qua look & feel hierop aansluit. Door de huisstijl consistent te gebruiken als rode draad voor je menukaart creëer je een sterke visuele identiteit.

Het is dan ook belangrijk om goed na te denken over de vormgeving van je menukaart. Dankzij de uitgebreide afwerkingsmogelijkheden bij Belprinto, druk je een menukaart op maat van je restaurant of horecazaak.

Met een tweezijdige bedrukking kan je ervoor kiezen om bijvoorbeeld een duidelijk overzicht te geven van je aanbod door aan de ene zijde de dranken weer te geven en aan de andere kant de gerechten.

Het voorzien van een laminaatlaagje draagt niet alleen bij aan de uitstraling van je menukaart, maar maakt ze ook een stuk steviger/duurzamer om meermaals en voor een lange periode door verschillende handen te gaan. Een menukaart laat ook toe om creatief uit de hoek te komen. Ga bijvoorbeeld niet voor een standaardformaat, maar kies voor een vierkant of een volledig gepersonaliseerde maat. Met de optie bijsnijden worden de menukaarten na het drukken bijgesneden op het formaat van jouw keuze.  Verschillende formaten mogelijk. Wil je een menukaart die je kan openvouwen? Met het aanbrengen van een of zelfs meerdere rillijnen zijn verschillende vouwwijzen mogelijk.