Geniet van gratis verzending op al je bestellingen! 

Visitekaartjes om 'u' tegen te zeggen! Naamkaarten | 30-01-2019

De een maakt indruk met een spitante oneliner, de ander met zijn visitekaartje. Het is nog steeds – ondanks het digitale tijdperk – een gegeerd middel om je netwerk te vergroten of je bekend te maken in de ondernemerswereld. Je visitekaartje maakt steevast onderdeel uit van je huisstijl en is dan ook onmisbaar om de corporate identity van je bedrijf te benadrukken. Zo laat je makkelijk visitekaartjes drukken voor al je medewerkers in dezelfde huisstijl, maar uiteraard met verschillende persoonsgegevens.



Belprinto trekt alle registers open om ervoor te zorgen dat jij kan schitteren met een origineel en flagrant visitekaartje waar de ontvanger ervan niet omheen kan. Bij Belprinto geniet je immers van de voordelen van een tradionele drukkerij waardoor wij voor het drukken van visitekaartjes een uitgebreide selectie van verschillende afwerkingen kunnen aanbieden. Dankzij ons gemakkelijk en snel online bestelplatform kan jij heel eenvoudig jouw perfecte visitekaartje, helemaal naar jouw wens bestellen.

Zo maak je het verschil!

Een visitekaartje omvat in de meeste gevallen voornamelijk de naam- en bedrijfsgegevens, al dan niet aangevuld met het bedrijfslogo. Door te kiezen voor een bijzondere afwerking krijgt je naamkaartje een extra touch waardoor je naam of bedrijf nog beter in het geheugen blijft hangen van de ontvanger. Het zegt natuurlijk ook veel over jou of jouw bedrijf als je uitpakt met visitekaartjes om u tegen te zeggen.

Luxueuze afwerkingen

Met de mogelijkheid 'kleur op snee' zijn je visitekaartjes niet alleen heel stevig, maar met een subtiel kleurlijntje op de snede krijgen ze meteen een luxueuzere feel.

Jouw bedrijfslogo in reliëf op jouw businesscard? Wat een charisma! Ga zelfs nog een stapje verder en laat de reliëfvorm in een kleur uitwerken.

Afgeronde hoeken

In plaats van de standaard rechthoekige afmetingen, zorgen afgeronde hoeken meteen voor een andere look. Een voordeel van deze afwerking is ook dat de hoekjes niet zo gemakkelijk omvouwen bij het bewaren van de kaartjes.

Heb je nog iets anders in gedachten voor wat het formaat betreft? Met de optie bijsnijden kies je gewoon je eigen formaat.

Extra glans

Visitekaartjes drukken en laten lamineren, is steeds een goede keuze, want niet alleen krijgen je kaartjes op die manier als het ware een extra beschermlaagje, maar uiteraard heeft het ook een positieve invulling voor het eindresultaat van jouw kaartje.

Een logo extra aandacht geven? Met een laagje UV-spotlak licht je je beeldmerk extra uit, wat de herkenbaarheid van jouw bedrijf een positieve impuls geeft.

Foliedruk geeft dan weer wat meer grandeur aan je businesskaartjes waardoor je ze met veel plezier uitdeelt aan interessante contacten.

Je visitekaartjes drukken kan bij Belprinto zowel digitaal als offset. Voor grotere oplages raden wij offset drukwerk aan.

Het zegt veel over jou of jouw bedrijf als je uitpakt met visitekaartjes om 'u' tegen te zeggen!