Geniet van gratis verzending op al je bestellingen! 

Verras met een old school postkaartjeKaarten | 13-04-2019

In deze digitale tijden kan je er nog eens tussenuit springen met een old school postkaartje.

Hoewel het steeds minder en minder gebeurt, is iedereen nog steeds blij om een kaartje te ontvangen. Organiseer je een event of wil je een actie in de kijker zetten? Stuur een postkaartje naar jouw klanten of gasten.

 

Je verrast de ontvanger en meteen heeft hij ook iets tastbaars zodat jouw gegevens top of mind blijven. Een persoonlijk kaartje vraagt om een gepersonaliseerde uitvoering. Laat daarom je postkaartjes drukken bij Belprinto.

Dankzij de verschillende afwerkingsmogelijkheden en een ruime keuze papiersoorten geef jij een persoonlijke twist aan je kaartje. Met een laminaatlaagje krijgt je kaartje niet alleen extra glans, maar is het ook slijtvaster waardoor het langer bewaard kan worden. Wil je bepaalde delen van je kaartje benadrukken, dan kan dit met een laagje spot UV-lak. Wil je dat Belprinto instaat voor de verdeling van je kaartje? Dat kan! Check onze bedelings- en distributiemogelijkheden. Wees maar zeker dat als jouw kaartje in de brievenbus valt, dit zeker geapprecieerd zal worden door de ontvanger.