Geniet van gratis verzending op al je bestellingen! 

Spaarkaarten, een effectief middel om trouwe klanten te belonenKaarten | 13-04-2019

Heel wat winkels en zelfstandigen zweren nog steeds bij een spaarkaart. Het is een effectieve manier om trouwe klanten te bedanken voor hun aankoop. Bovendien moedig je hen aan om snel terug te keren door een korting of gratis product aan te bieden na een x aantal geregistreerde aankopen.

Daarnaast is het ook een handige manier om je klantendatabase aan te vullen. Vooraleer je spaarkaarten laat drukken, is het aangewezen om eerst een goed ontwerp uit te werken. Denk je bijvoorbeeld aan een tweezijdige bedrukking waarbij de ene kant de winkelgegevens in je eigen huisstijl weergeeft? Aan de andere zijde kan je dan een patroon voorzien om bijvoorbeeld af te stempelen of te handtekenen.

Wil je dat jouw klanten hun spaarkaart zelf bijhouden? Voorzie dan een papiersoort met een groter gramgewicht. Spaarkaarten drukken kan bij Belprinto op een papiersoort tot 400g /m². Door te kiezen voor een stevigere spaarkaart behoudt ze langer haar oorspronkelijke vorm en kan ze langer bewaard worden. Is je huisstijl opgemaakt in PMS-kleuren? Belprinto drukt tot twee PMS-kleuren of uiteraard kan je ook gewoon kiezen voor quadri.