Geniet van gratis verzending op al je bestellingen! 

Expressieve flyers drukkenAffiches & Folders | 30-01-2019

Een flyer doet het nog steeds om jouw boodschap de wijde wereld in te sturen. Wist je dat een flyer een van de meest gebruikte communicatiemiddelen is om jouw doelgroep te bereiken? Het is een makkelijk marketinginstrument om snel en veelvuldig te verspreiden en met een sterk ontwerp zorg je dat je opvalt.

Flyers zijn dan ook geschikt voor een resem toepassingen, zoals:

  • het promoten van een evenement of activiteit;

  • het aankondigen van een actie of aanbieding;

  • het weergeven van belangrijke info over jouw bedrijf of organisatie.

Met een originele afwerking maak je een succesvolle flyer en onderscheid je je van de rest. Belprinto maakt hierbij graag het verschil. Bij Belprinto geniet je van de voordelen van een traditionele drukkerij, maar door ons online platform kan je nu nog sneller en makkelijker je drukwerk online bestellen. Upload je ontwerp aan de hand van onze producttemplate en kies je favoriete papiersoort.

Zo maak je het verschil!

Is je huisstijl opgemaakt in een of meerdere PMS kleuren en wil je je flyer in dezelfde kleuren? Bij Belprinto garanderen wij de kleurechtheid van je huisstijl door je flyers te drukken in dezelfde PMS-kleuren waardoor deze er identiek uitziet, ongeacht de papiersoort die je kiest.

Aangepast formaat

Een flyer in een buitengewoon formaat valt sowieso op. Kies de optie bijsnijden en met je ‘customized’ flyer spring je er tussenuit.

Afwerking op maat

Plaats je een aanbieding op je flyer of wil je die personaliseren? Goed idee, want zo creëer je een grotere meerwaarde voor je lezer.

Met de optie rillijn of boorgaten maak je het bewaren of bijhouden van de aanbieding nog een stuk eenvoudiger voor de lezer.

Voor een speciale uitstraling

Mag het iets meer zijn? Dan kan je met onze laminaten een nog luxueuzere uitstraling geven aan jouw flyer. Een soft touch, mat laminaat of liever blinkend glans? Dankzij een laagje UV-spotlak krijgt je flyer net dat tikkeltje extra.

Digitaal of offset drukwerk?

Flyers drukken bij Belprinto kan zowel digitaal als offset. Geef jouw voorkeur aan bij het bestellen van jouw drukwerk en wij zorgen voor de rest.

Met onze speciale afwerkingen geef je je flyer een nog luxueuzere uitstraling!