Geniet van gratis verzending op al je bestellingen! 

Een trouwuitnodiging die je al doet dromen van de grote dagKaarten | 13-04-2019

Voor deze speciale gelegenheid mag het zeker iets meer zijn. Belprinto biedt dan ook een waaier aan opties en afwerkingsmogelijkheden om van je trouwuitnodiging een pareltje te maken, ongeacht de stijl die je voorkeur geniet.

De papiersoort die je kiest, geeft al een unieke toets aan je trouwkaart. Belprinto biedt een waaier aan exclusieve papiersoorten van een hoogstaande kwaliteit.

Ook de details zijn belangrijk. Afwerkingen zoals foliedruk, letterpress of kleur op snee geven meteen een gepersonaliseerde en klassevolle uitstraling aan je uitnodiging.

Bij een huwelijk wordt heel vaak gewerkt met een rode draad en die kan je ook laten terugkeren in de uitvoering van al je drukwerk. Het oogt heel leuk om het ‘save the date’ kaartje tot de menukaarten op tafels als het bedankingskaartje na het feest te laten drukken in dezelfde stijl en dezelfde uitvoering.

Om het helemaal compleet te maken, kan je bij Belprinto ook je omslagen laten drukken in dezelfde papiersoort en uitvoering. Wist je dat we met onze exclusieve distributie- en bedelingsmogelijkheden zelfs kunnen instaan voor het versturen van jouw trouwuitnodiging?

Zo kan je dit alvast met een gerust hart van je checklist afvinken en je concentreren op de volgende to do’s op je trouwlijstje.