KERSTACTIE: Geniet van €5 korting bij het bestellen van je gepersonaliseerde kerstkaarten met code 5HUKE23

Brochures drukken met net dat tikkeltje meer... Boeken & Magazines | 30-01-2019

Ondanks het digitale tijdperk waarin we leven wordt een magazine of een brochure nog steeds gewaardeerd. Het is dan ook een ideale tool om op een mooie manier jezelf of jouw bedrijf voor te stellen. Naast een professionele uitstraling, heeft een brochure ook een permanente rol. Je kan er op elk moment nog eens naar teruggrijpen, opnieuw door bladeren, doorgeven aan iemand anders, enz. Een brochure die in de lijn ligt met de look en feel van jouw bedrijf zal dan ook zeker zijn nut bewijzen naar (potentiële) klanten en geïnteresseerden.

 

Voor de samenstelling van een brochure ga je zorgvuldig te werk. De compositie van tekst en beeld is belangrijk en een bijpassende uitvoering primordiaal. Het drukken van magazines of brochures kan je daarom met een gerust hart volledig toevertrouwen aan Belprinto.

Je geniet van de voordelen van een traditionele drukkerij, maar het bestellen van je magazine of brochure doe je snel en gemakkelijk via ons gebruiksvriendelijk online platform.

Dankzij onze kwalitatieve en servicegerichte aanpak zorgt Belprinto ervoor dat jouw magazine of brochure impact heeft en zijn doel niet mist.

Zo maak je het verschil!

De uitstraling van jouw magazine of brochure hangt volledig af van de afwerking die je kiest voor het drukken. Voor een luxueus magazine of brochure wordt de eerste indruk bepaald door de papiersoort. Om hieraan te voldoen beschikt Belprinto over een selectie papiersoorten die jouw magazine of brochure alle eer aandoen. Je kan ook werken met twee verschillende papiersoorten wanneer je bijvoorbeeld voor de cover of het buitenste blad een stevigere of luxueuzere uitziende papiersoort wenst te gebruiken.

Lijmen of nieten? 

Voor het samenstellen van een brochure of magazine dat bestaat uit meerdere pagina’s zijn de opties lijmen of nieten weergegeven. Standaard kunnen bundels tot 96 pagina’s geniet worden. Lijmen kan vanaf 48 pagina's. Afhankelijk van jouw doelstellingen en criteria voor het magazine kies je een gepaste afwerking. Mag het iets meer zijn? 

Dat kan! Ook voor het drukken van magazines of brochures zijn heel wat extra afwerkingen mogelijk die je gewoon tijdens je bestelling kan toevoegen. Lamineren of foliedruk zijn hierbij maar enkele voorbeelden.

Proefdruk

Benieuwd hoe je magazine of brochure eruit ziet vooraleer je ze op een bepaalde oplage laat drukken? Voor deze categorie is het mogelijk om een proefdruk aan te vragen voor je volledig in druk gaat. Deze proefdruk is altijd één exemplaar en wordt steeds digitaal gedrukt. 

Gepersonaliseerde levering

Ook op vlak van levering en bedeling biedt Belprinto meer. Je magazine een voor een verpakt in krimpfolie en geleverd op het juiste adres? Achter de schermen leidt Belprinto het volledig proces voor een stipte en betrouwbare uitvoering van de levering naar het adressenbestand van jouw keuze. Bekijk onze servicepagina voor meer info over het bedelen van drukwerk.

Belprinto zorgt ervoor dat jouw magazine of brochure impact heeft en zijn doel niet mist!