KERSTACTIE: Geniet van €5 korting bij het bestellen van je gepersonaliseerde kerstkaarten met code 5HUKE23

Boeken om te koesteren!Boeken & Magazines | 30-01-2019

Een boek schrijven, of het samenstellen ervan, gaat meestal niet over één nacht ijs. Als beloning voor al je harde werk, mag je boek er dan ook echt wel bovenuit steken. Niet alleen op vlak van design, maar ook qua afwerking kan je boek volop uitblinken. Een boek drukken vergt kennis en ervaring en die is vaak alleen maar beschikbaar bij een traditionele drukkerij. 

 

 

Voor een professionele benadering voor het drukken van jouw boek heeft Belprinto - als gespecialiseerde online drukkerij – alle expertise in handen. Belprinto overtreft dan ook je stoutste dromen hoe je eigen meesterwerk er kan uitzien. Wij zijn graag de luxepartner die jouw gespecialiseerd en verfijnd drukwerk naar een hoger niveau tilt en volledig gaat afwerken naar jouw wens. Via ons gebruiksvriendelijk online bestelsysteem volg jij alle eenvoudige stappen tot je het perfecte boek voor druk klaarhebt.

Zo maak je het verschil!

Een boek bestellen in een oplage naar keuze en dat je bovendien volledig online kan customizen is vrijwel een alleenstaand gegeven in de online printwereld.

Harde of zachte kaft?

Het begint al bij de cover van je boek dat je in een harde of soft versie kan laten uitvoeren.

Hiervoor beschikt Belprinto over een selectie papiersoorten die zich uitstekend leent voor dergelijke toepassingen. Zou een kaft in linnen je wel bekoren? Ook dat behoort tot de mogelijkheden, evenals een stofwikkel - al dan niet bedrukt - rond de kaft van het boek. Daarnaast zijn er nog verschillende afwerkingen mogelijk die je boek steeds naar een hoger en origineler niveau gaan leiden. We denken onder andere aan foliedruk waarbij bijvoorbeeld de titel van het boek of de auteur in een blinkend goud of zelfs rood of groen gedrukt kan worden. Ook blinddruk of letterpress behoort tot de mogelijkheden. Lamineren zorgt dan weer voor een extra laagje glans. 

Genaaid of gelijmd?

Om het boek te binden is lijmen de meest bekende bindvorm, maar bij Belprinto kan je ook kiezen voor naaien. Deze manier van binden is steviger dan lijmen en geeft een duurzamere uitstraling aan het boek.

Extra afwerkingen

Het boek van je dromen laten drukken, is werkelijk mogelijk bij Belprinto. Door de extra details krijgt je boek steeds meer vorm en wordt het een uniek exemplaar volledig in de stijl van het verhaal of jouw eigen ontwerpideeën. Opties zijn onder andere het voorzien van extra schutbladen. Een kapitaalbandje verbergt als het ware de binding van je boek en geeft het een nette uitstraling. Vooral bij hardcoverboeken is dit een veelgebruikte optie.

Proefdruk

Om te weten of jouw verwachtingen helemaal de werkelijkheid benaderen, is het mogelijk om een proefdrukexemplaar te bestellen vooraleer je het boek op een bepaalde oplage laat drukken. Een proefdruk is steeds één exemplaar dat altijd digitaal gedrukt wordt. 

Tot 250 exemplaren worden boeken digitaal gedrukt. Vanaf 100 exemplaren is offset drukwerk het interessantst.

Wij zijn graag de luxepartner die jouw gespecialiseerd en verfijnd drukwerk naar een hoger niveau tilt!