Geniet van gratis verzending op al je bestellingen! 

Affiches drukken met een WOW-factor! Affiches & Folders | 30-01-2019

Affiches vormen heel vaak een effectieve aanvulling op de rest van je marketingmix om een boodschap extra kracht bij te zetten. Een affiche of poster valt immers nog meer op en gaat, afhankelijk van de toepassing, aanzetten tot handelen. Meestal is een sprekend ontwerp de kern van je affiche waarmee je een bepaalde sfeer wilt weergeven of een bepaalde aantrekkingskracht wilt versterken. Bij het drukken van affiches is het dan ook belangrijk dat je ontwerp al van ver schittert. Affiches doen nog steeds hun werk als:

  • promomiddel;

  • aankondiging van een evenement of activiteit.

Om jouw ontwerp op de gewenste manier weer te geven, laat je je affiches drukken bij Belprinto. Kwaliteit en service is onze prioriteit waardoor wij jouw drukwerk met de grootste zorg drukken en afwerken. Dankzij onze gebruiksvriendelijke online selfservice bestel je nu nog gemakkelijker en sneller je online drukwerk. Upload je ontwerp aan de hand van onze producttemplate (link) en kies je favoriete papiersoort.

Zo maak je het verschil!

Een affiche bewijst zijn dienstbaarheid maar voor een bepaalde periode. Het is dan ook belangrijk dat je de aandacht van de lezer meteen pakt bij de eerste gelegenheid. De kleurenkeuze, het formaat en de papiersoort zijn hierbij belangrijke keuzes om de stijl van je affiche te bepalen.
 

Unieke PMS-kleuren

Affiches drukken kan bij Belprinto in één of twee PMS-kleuren. Dat kan handig zijn als bijvoorbeeld je huisstijl is opgemaakt in PMS-kleuren en je voor de uniformiteit je affiches in identiek dezelfde kleuren wilt weergeven.

De meest geschikte papiersoort

Voor het drukken van affiches raadt Belprinto maco mat of maco glanzend aan als papiersoort voor het beste resultaat. 

Deze papiersoort leent zich ook perfect als je kiest voor een extra laminaatlaag om je affiche nog wat meer cachet te geven.

Gepersonaliseerd formaat

Het meest gebruikte formaat voor affiches is A3, maar wil je eruit springen met een atypisch formaat, dan duid je gewoon de optie bijsnijden aan in je bestelling. Zodra we klaar zijn met affiches drukken, worden ze bijgesneden op het gewenste en juiste formaat.

Vouwen?

Je affiches vouwen? Dat kan! Kies de soort vouw die het best aansluit bij het resultaat dat je voor ogen hebt via deze extra keuzemogelijkheid.

De kleurenkeuze, het formaat en de papiersoort bepalen mee de stijl van je affiche!